Selecteer een pagina

Morgan’s Meesterschap (pilot)

Datum:

UITGESTELD naar 2021

Tijdstip:

10:00 – 17:00 uur

Locatie:

Cultura, Molenstraat 45 te Ede (Gld)

Dreig je uitgekeken te raken op je vak? Ben je misschien al uitgekeken op je vak en overweeg je een overstap naar iets totaal anders? Dan ben ik op zoek naar jou: of jouw vak nou het juridisch vakgebied is waar je niet meer steeds hetzelfde bandje af wilt draaien of een ander kennisvak waar je met de kennis alleen mensen (en jezelf) niet meer geïnspireerd krijgt,

Je wilt letterlijk méér zien dan datgene waar je op uitgekeken bent. En het liefst niet in ‘dan maar ander werk’, maar binnen jouw mooie vakgebied. Ín je werk. De mensen uit je vakgebied kunnen je dat niet bieden want dan krijg je meer van hetzelfde.

Maar jij wilt niet meer van hetzelfde: jij wilt dat er nieuwe werelden opengaan. Dat er nieuwe verhalen op tafel komen. Jij wilt steeds een nieuw deurtje vinden binnen je eigen werk naar werelden die je energie geven.

In deze training gaan we in een unieke combinatie van systemisch werk, de Core Values Index en Storytelling aan de slag met Morgan’s Meesterschap. Wanneer je je verdiept in Morgan’s Meesterschap vind je voortaan altijd die nieuwe invalshoek waar jouw energie al naartoe stroomt. Voel je het al?

 

Voor deze pilot geldt een bijdrage van € 147,= (ex Btw) én achteraf een review van de training op video en een geschreven review op papier.

Ben je lid van de KNB? Dan ontvang je voor deze training ook nog eens 6 PE Punten.

Deelname 3 november 2020

(6 KNB Punten)

€ 147,=

excl. Btw

Yvette van den Berg 

Storyteller

"Ik leerde Yvette kennen toen ik haar Storytelling-programma's ging volgen. Yvette heeft mij laten zien hoe krachtig Storytelling is voor mijn werk, mijn verbinding met cliënten maar vooral ook voor mijn eigen energie. We zijn met z'n allen toe aan een beetje magie en zeker in de kenniswerelden. Yvette kan je als geen ander leren jou expertise te verbinden aan je unieke verhaal en zorgen dat het vuurtje onder jouw passie eindelijk weer echt warm wordt."

Yvette heeft Muziekwetenschap, Educatie en Communicatie (MA/MEd) gestudeerd en Bestuurs- en Organisatiewetenschap in Utrecht en studeerde met de titel Chief Storyteller af aan de Storytelling Academy. Zij helpt vanuit haar bedrijf House Of Story honderden sprekers, professionals, corporates en ondernemers per jaar. Haar Storytelling-theaterevenementen zijn een groot succes en ze wordt heel blij van alle nationale en internationale bijeenkomsten waar zij als spreker, trainer en facilitator  mag optreden.

Na deze training…

Core Values Index

… heb je de Core Values Index test afgelegd waardoor je praktisch inzicht hebt gekregen in waar jouw energie stroomt en waar deze blokkeert in je huidige werkomgeving

Systemisch werk

… heb je door middel van opstellingen ervaren op welke manieren je nog meer kunt kijken naar wat er in jou zit.

Nieuw verhaal

… kun je met behulp van de technieken van Storytelling jouw nieuwe verhaal vertellen: weg met de “bandjes-afdraai-modus”

Morgan's Meesterschap

… ben je in staat om nieuwe deurtjes te openen  naar nieuwe energiebronnen binnen jouw vakgebied.

Morgan’s agenda

Update 14 oktober 2020

In verband met de verscherpte maatregelen omtrent Covid19 zijn er voorlopig geen live trainingen gepland. Houd deze website en de socials in de gaten voor nieuws omtrent nieuwe data én vooral ook de online trainingen die we gaan organiseren.