Selecteer een pagina

Morgan’s trainers

Morgan’s Meesterschap

Trainingen voor juridische professionals

About

Morgan’s verhaal

Morgan’s Meesterschap is vernoemd naar een vrouw uit de King Arthur legendes: Morgan le Fay. Een vrouw die speelde met energie. Een vrouw die daarmee volgens legendes zelfs de poorten opende naar het mythische rijk Avalon.

Net als Morgan spelen wij graag met energie. Mensen in kennisberoepen -zoals de juridische wereld, IT en HR- hebben veel te vaak veel te weinig energie. We zien heel veel mensen die vermoeid zijn, hun energie voelen weglekken en in burn-outs raken. Sterker nog: wij wáren die mensen.

Wij geloven dat je door meer inzicht te krijgen in je eigen energie, poorten kunt openen naar meer werkgeluk, fijnere relaties op de werkvloer en vooral: meer plezier in het inzetten van je eigen talenten.

Madelon Backelandt

Opsteller & Jurist

“Vorige week passeerde ik 34 aktes op één dag. Daar zou ik een paar jaar geleden binnen een paar uur op uitgekeken zijn en in de bandjes-afdraai-modus zijn gekomen. Dat gebeurt nu niet meer. Ik weet hoe ik altijd méér kan zien dan wat er voor me op tafel ligt, meer deuren kan openen in letterlijk dezelfde aktes. Door te werken met opstellingen kijk ik altijd met andere ogen en door te werken met storytelling weet ik dat het verhaal in ieder moment anders kan.” 

Ik heb Notarieel Recht (LLM) gestudeerd in Groningen en heb opleidingen tot coach gevolgd (School voor Coaching Utrecht) en Systemisch Werk (Academie voor Opstellingen Amsterdam).  Ik werk vanuit mijn eigen bedrijf Meester voor Meesters als opsteller, coach en als waarnemingsbevoegde kandidaat-notaris personen- en familierecht in diverse juridische (interim) omgevingen. 

Yvette van den Berg 

Storyteller

“Ik leerde Yvette kennen toen ik haar Storytelling-programma’s ging volgen. Yvette heeft mij laten zien hoe krachtig Storytelling is voor mijn werk, mijn verbinding met cliënten maar vooral ook voor mijn eigen energie. We zijn met z’n allen toe aan een beetje magie en zeker in de kenniswerelden. Yvette kan je als geen ander leren jou expertise te verbinden aan je unieke verhaal en zorgen dat het vuurtje onder jouw passie eindelijk weer echt warm wordt.”

Yvette heeft Muziekwetenschap, Educatie en Communicatie (MA/MEd) gestudeerd en Bestuurs- en Organisatiewetenschap in Utrecht en studeerde met de titel Chief Storyteller af aan de Storytelling Academy. Zij helpt vanuit haar bedrijf House Of Story honderden sprekers, professionals, corporates en ondernemers per jaar. Haar Storytelling-theaterevenementen zijn een groot succes en ze wordt heel blij van alle nationale en internationale bijeenkomsten waar zij als spreker, trainer en facilitator  mag optreden.

Dominique Krooijmans

Coach & Trainer

“Ik heb Dominique leren kennen nadat zij een Micro-Expressie Analyse met mij gedaan had. Van Dominique heb ik alles geleerd wat ik weet over het autonome zenuwstelsel, waardoor ik heb ontdekt wat mijn systeem nodig heeft om vanuit ontspanning authentieke keuzes te maken. Dominique is een gepassioneerde, zorgvuldige en heldere coach en trainer. Ze zal je deelgenoot maken van haar enorme kennis en enthousiasme over het autonome zenuwstelsel en je helpen luisteren naar jouw eigen systeem.” 

Dominique heeft als accountmanager, lijnmanager en headhunter ruime ervaring in het bedrijfsleven. Deze ervaring combineert ze met een jarenlange studie op het gebied van (neuro)psychologie, toegepaste Jungiaanse psychologie, lichaamswerk, toegepaste spiritualiteit en persoonlijk leiderschap.​ Vanuit haar bedrijf Anam Cara coacht en traint ze haar cliënten op het gebied van persoonlijk leiderschap en natural empowerment. Het werken met een veerkrachtig zenuwstelsel als basis van persoonlijk leiderschap vormt de kern van haar visie: autonoom leiderschap.