Opstellingsdagen

Een opstelling geeft inzicht in wat jou in de onderstroom tegenhoudt of juist drijft. Door middel van opstellingen leer je op een andere manier kijken naar jouw patronen, overtuigingen en/of vraagstukken.

In tegenstelling tot de Magische Opstellingsdagen, bestaat deze dag uit individuele opstellingen. Ben jij de vraagsteller? Dan pluizen jij en ik samen uit welke vraag, welk verlangen of welke intentie je op wenst te stellen. De overige deelnemers vormen jouw respresentanten voor de opstelling.

Er is ruimte voor 3 opstellingen op deze dag, dus niet iedere deelnemer zal aan de beurt komen voor een individuele opstelling.

In totaal is er plaats voor 8 mensen. Je kunt dus kiezen of je je aanmeldt als vragensteller/representant of alleen als representant.

Je kunt je aanmelden door me een mail te sturen. Vermeld daarbij welke dag je wilt deelnemen én of je dat doet als vragensteller/representant of alleen representant.

Deelname Opstellingsdag

1 strip

3 strippen

5 strippen

Strippenkaart (incl. Btw)

€ 88,=

€ 210,=

€ 350,=

Locatie: Home of Zen,Arnhem
Tijd: 13.30 – 17.30 uur

Wat gaan we doen?

Systemisch werk (opstellingen)

Door middel van opstellingen leer je op een andere manier kijken naar wat jij in je hebt, naar jouw talenten en kwaliteiten. Uit wat je is opgevallen in jouw CVI-sleutel, kun je een vraag inbrengen. Samen pluizen we die vraag -indien nodig- nog wat verder uit. Vervolgens kies je uit de deelnemers representanten die voor jou symbool staan voor thema’s, emoties en/of personen die onderdeel zijn van jouw vraag. We stellen deze representanten op in de ruimte. Daarmee kun je dus letterlijk kijken naar jouw vraag. We kijken naar hoe je de representanten hebt neergezet en welke posities ze innemen ten opzichte van elkaar. De representanten zullen desgevraagd vertellen wat ze ervaren, hoe ze zich voelen op de plek waar ze staan. Soms zullen representanten willen bewegen, voelen dat ze niet op de juiste plek staan. Alles wat zich ontvouwt tijdens een opstelling geeft informatie over wat er in jouw onbewuste aanwezig is. Je kunt zelf ook vragen stellen aan de representanten of zelfs aan je eigen opstelling deelnemen als dat in je opkomt.

Opstellingen geven inzicht in onzichtbare, onbewuste en soms ook belemmerende patronen zodat je daarin (indien gewenst uiteraard) veranderingen kunt aanbrengen.

Strippenkaart

Voor deze Opstellingsdagen werk ik met een Strippenkaart. Wanneer je deel wilt nemen aan een geplande opstellingsdag, kun je je -na aanschaf van jouw strippenkaart- aanmelden door een mailtje te sturen en daarin te vermelden dat op welke datum je wilt deelnemen. Er zullen altijd meerdere data in de trainingsagenda staan, zodat je óf vooruit kunt plannen of nog op het laatste moment kunt besluiten mee te doen. Dat laatste uiteraard alleen als er nog plek is voor de betreffende datum.

Testimonials

Na een hartelijke ontvangst op een bijzonder mooie locatie en uitleg van de huisregels door Madelon krijgt eenieder van haar en de andere aanwezigen alle ruimte om een casus in te brengen. Daarna nodigt ze je uit om de opstelling aan te gaan. Je kunt werken met representanten maar ook met voorwerpen. Gedurende de hele dag is ‘nee’ ook een mogelijk antwoord, voor alle aanwezigen. Madelon schetst je casus en vraagt je er naar te kijken. Je daarbij veilig voelen is een belangrijk aspect wat Madelon niet uit het oog verliest. Vervolgens vraagt Madelon je om deel te nemen aan je eigen opstelling. Vooral dat laatste heeft in mijn geval voor confronterende maar ook heldere inzichten gezorgd. En dat terwijl ik in eerste instantie niet met een specifieke hulpvraag naar de opstellingenmiddag ben gekomen.

Loslaten komt als een trein met vele wagons regelmatig door mijn leven gereden. Zonder op mijn persoonlijke casus in te gaan heb ik deze middag veilig kunnen loslaten. Mede door de bezielende begeleiding van Madelon die met haar (op het oog) minimale maar zeer warme aanwezigheid van onschatbare waarde is geweest. Zij weet de vinger op de zere plek te leggen en begeleid je daarbij verbaal en non-verbaal op een hele prettige manier.

Amanda

notarieel medewerker & rouwbegeleider