Selecteer een pagina

Opstellingen Tweedaagse

Twee dagen ondergedompeld in de magie van systemisch werk. Twee dagen lang de tijd om te duiken in je eigen energie. In waar hij weglekt en waar je juist energie van krijgt.


Want wat maakt dat jij het gevoel hebt een bandje af te draaien in je werk?
Wat maakt dat je af en toe stiekem een beetje uitgekeken bent op wat je doet?
Wat maakt dat die ene relatie met een collega, baas, vriend of vriendin supergoed werkt en de andere totaal niet?

In twee dagen krijg jij helderheid over waar je mee zit. Antwoorden op je vragen. En vooral: je volgende stappen, in je werk, je relaties, je leven, kristalhelder zodat je met volle energie weer aan de slag gaat.

Heb jij zin om die nieuwe deuren voor jezelf te openen?

Deelname Opstellingentweedaagse

€ 1.179,=

excl. Btw

Wat gaan we doen?

Karakter in beeld

We beginnen met het in beeld brengen van jouw karakter. Van de kernwaarden die jou maken tot wie je bent en zorgen dat je kunt floreren. Die test (de Core Values Index test) maakt meteen duidelijk waar je wél en niet volgens die kernwaarden leeft. Je snapt dus meteen een stuk beter waarom je energie wel en niet weglekt.

Magisch Opstellen
Daarna kijken we naar je vragen. We kiezen de eerste uit en gaan Opstellen. Dat doen we niet per persoon: iedereen tegelijk in een opstelling, zodat je tegelijkertijd vraagsteller én representant bent.

Reflectiesessies
Nadat we hebben genoten van een heerlijk diner start het avondprogramma: een reflectiesessie om te bepalen waar je na deze eerste dag staat en hoe je de tweede dag verder jouw eigen magische energie in wilt duiken.

Magisch Opstellen
Na het ontbijt de volgende dag starten we meteen met een volgende opstellingsronde. Je zult zien dat er nog meer helder wordt, de antwoorden op jouw vragen nu als vanzelf naar de oppervlakte komen. Dit is een korte opstellingsronde, met een pauze en vervolgens een tweede opstellingsronde.

Reflectiesessie
Na de lunch gaan we langzaam naar de afronding toewerken. Je krijgt een tweede reflectiesessie en daarna doen we iets bijzonders…

Storytelling
…we herschrijven nu jouw hele levensverhaal én je toekomstverhaal. Je leert een nieuw verhaal omarmen naar aanleiding van de afgelopen twee dagen. Daarbij krijg je een theoretische basis in de kunst van storytelling mee zodat je jouw nieuwe verhaal ook daadwerkelijk kunt vertellen. Vanaf nu communiceer je anders in de dagelijkse praktijk, maar vertel je ook een compleet nieuw, inspirerend en rakend verhaal.