In Company

Ben je op zoek naar een training op maat voor jouw kantoor?

Wil je met jouw team aan de slag met de Core Values Index al dan niet gecombineerd met systeemopstellingen?

Of wil je juist aan de slag met Persoonlijk Leiderschap volgens het concept van de Jaartraining Persoonlijk Leiderschap?

Ik denk graag met je mee voor een training op maat, al dan niet samen met één van Morgan’s co-trainers.

Testimonials

Ik wist niet goed wat te verwachten en ging dan ook ‘blanco’ deze trainingsdag in. Het enige wat ik wist, was dat deze training niet de focus zou hebben op de juridisch-inhoudelijke inhoud van ons vak, maar op de zogenaamde ‘soft skills’.

De sfeer tijdens de intensieve trainingsdag was vertrouwd en persoonlijk. Ik heb meer inzicht gekregen in waarom ik sommige dingen lastig of vervelend vind en dat heeft dan weer te maken met de uitslag van de persoonlijkheidstest: waar krijg je energie van en wat vreet energie.

Het meest waardevolle wat ik heb meegenomen uit deze training is -aan de hand van de Core Values Index- inzicht in waar ik energie van krijg en of ik daar in mijn dagelijkse werk ook daadwerkelijk mee bezig ben.

Ik vond het een leerzame, persoonlijke en fijne dag en zou het elke jurist die meer aandacht wenst te schenken aan zijn of haar softskills aanraden.

Nienke Slutter

kandidaat-notaris

Ik wilde meer zien dan datgene waar ik op uitgekeken was binnen de juridische wereld. Mijn werk anders gaan doen. Op mijn manier.

Met de training heb ik meer inzicht gekregen in mijn ‘basis’. Uit de CVI zijn eigenschappen naar voren gekomen die ik zelf niet (meer) zag. Ongeduld, bijvoorbeeld. Door hier weer van bewust te zijn, functioneer ik over het algemeen beter in het dagelijks leven, in mijn werk. De kennismaking met storytelling heeft me anders laten kijken naar mijn manier van communiceren. Kan het anders? Kan ik mijn persoonlijkheid meer door laten schemeren? Dan doe ik dat.
En als laatste: de familieopstelling. Wat een bijzondere ervaring was dat.

Dit alles had ik niet kunnen leren zonder de veilige, open sfeer die heerste tijdens de training. Jij hebt daar een groot – zo niet het grootste – aandeel in, Lonneke. Dankjewel daarvoor!

Mariska Dorland

kandidaat-notaris

Voorafgaand aan de training verwachtte ik meer over mezelf te weten te komen en te leren hoe om te gaan met bepaalde (stressvolle) periodes op het werk.

Stiekem wist ik natuurlijk al wat voor type ik ben en waar ik energie uit haal. Toch was het fijn om zoiets weer eens op papier te zien en om hier met anderen over te praten. Verder vond ik de opstelling verhelderend, dat had ik niet verwacht!

Het was een gezellige dag met een goede trainer en fijne cursisten!

Sandra Jacobs

kandidaat-notaris

Het was een leuke dag met name omdat in een kleine groep en iedereen zich heel open opgesteld heeft. Ik denk dat het mede te danken is aan de manier waarop Madelon de zaken introduceerde.

Met name vond ik het interessant om te ervaren dat je als jurist wat meer probeert te komen bij je gevoel en wat meer vanuit je gevoel spreekt en denkt dan alleen maar vanuit je verstand. Kortom best wel huiswerk en ik ga met een goed gevoel naar huis toe.

Hil Herweijer

notaris