Selecteer een pagina

Morgan’s Meesterschap

Dreig je uitgekeken te raken op je vak? Ben je misschien al uitgekeken op je vak en overweeg je een overstap naar iets totaal anders? Dan ben ik op zoek naar jou: of jouw vak nou het juridisch vakgebied is waar je niet meer steeds hetzelfde bandje af wilt draaien of een ander kennisvak waar je met de kennis alleen mensen (en jezelf) niet meer geïnspireerd krijgt,

Je wilt letterlijk méér zien dan datgene waar je op uitgekeken bent. En het liefst niet in ‘dan maar ander werk’, maar binnen jouw mooie vakgebied. Ín je werk. De mensen uit je vakgebied kunnen je dat niet bieden want dan krijg je meer van hetzelfde.

Maar jij wilt niet meer van hetzelfde: jij wilt dat er nieuwe werelden opengaan. Dat er nieuwe verhalen op tafel komen. Jij wilt steeds een nieuw deurtje vinden binnen je eigen werk naar werelden die je energie geven.

In deze training gaan we in een unieke combinatie van systemisch werk, de Core Values Index en Storytelling aan de slag met Morgan’s Meesterschap. Wanneer je je verdiept in Morgan’s Meesterschap vind je voortaan altijd die nieuwe invalshoek waar jouw energie al naartoe stroomt. Voel je het al?

 

Deelname 3 november 2020

(6 KNB Punten)

€ 147,=

excl. Btw

Wat gaan we doen?

Core Values Index

Na een test van ongeveer tien minuten ontvang je jouw eigen CVI-sleutel. Deze sleutel opent de deur naar jouw kernwaarden, jouw eerste natuur. Ben je een Merchant, Builder, Innovator of Banker? Vanuit deze kernwaarden krijg je zicht op jouw energiegevers en energienemers, leerstijlen en conflictstrategieën. Ontdek uit welke elementen jouw perspectief op de wereld opgebouwd is.

Systemisch werk (opstellingen)

Door middel van opstellingen leer je op een andere manier kijken naar wat jij in je hebt, naar jouw talenten en kwaliteiten. Uit wat je is opgevallen in jouw CVI-sleutel, kun je een vraag inbrengen. Samen pluizen we die vraag -indien nodig- nog wat verder uit. Vervolgens kies je uit de deelnemers representanten die voor jou symbool staan voor thema’s, emoties en/of personen die onderdeel zijn van jouw vraag. We stellen deze representanten op in de ruimte. Daarmee kun je dus letterlijk kijken naar jouw vraag. We kijken naar hoe je de representanten hebt neergezet en welke posities ze innemen ten opzichte van elkaar. De representanten zullen desgevraagd vertellen wat ze ervaren, hoe ze zich voelen op de plek waar ze staan. Soms zullen representanten willen bewegen, voelen dat ze niet op de juiste plek staan. Alles wat zich ontvouwt tijdens een opstelling geeft informatie over wat er in jouw onbewuste aanwezig is. Je kunt zelf ook vragen stellen aan de representanten of zelfs aan je eigen opstelling deelnemen als dat in je opkomt.

Opstellingen geven inzicht in onzichtbare, onbewuste en soms ook belemmerende patronen zodat je daarin (indien gewenst uiteraard) veranderingen kunt aanbrengen.

Storytelling

In de woorden van Chief Storyteller Yvette: “Storytelling is de vaardigheid om met dezelfde puzzelstukjes een compleet nieuwe puzzel te leggen.” Door Storytelling in te zetten en tot je tweede natuur te maken ga je anders communiceren met je klanten. Tijdens de training leer je om jouw kennis en expertise in een ander jasje te steken, een jasje dat jouw klanten inspireert. Storytelling gaat over woordkeuze, de volgorde waarin je informatie deelt en ook welke informatie je wel en juist niet deelt. Je leert welke elementen moet jouw verhaal bevatten om ervoor te zorgen dat je publiek geboeid blijft. Je ontdekt deze dag hoe je jouw persoonlijke verhaal kunt inzetten om voor jouw klanten het verschil te maken.

Yvette van den Berg 

Storyteller

"Ik leerde Yvette kennen toen ik haar Storytelling-programma's ging volgen. Yvette heeft mij laten zien hoe krachtig Storytelling is voor mijn werk, mijn verbinding met cliënten maar vooral ook voor mijn eigen energie. We zijn met z'n allen toe aan een beetje magie en zeker in de kenniswerelden. Yvette kan je als geen ander leren jou expertise te verbinden aan je unieke verhaal en zorgen dat het vuurtje onder jouw passie eindelijk weer echt warm wordt."

Yvette heeft Muziekwetenschap, Educatie en Communicatie (MA/MEd) gestudeerd en Bestuurs- en Organisatiewetenschap in Utrecht en studeerde met de titel Chief Storyteller af aan de Storytelling Academy. Zij helpt vanuit haar bedrijf House Of Story honderden sprekers, professionals, corporates en ondernemers per jaar. Haar Storytelling-theaterevenementen zijn een groot succes en ze wordt heel blij van alle nationale en internationale bijeenkomsten waar zij als spreker, trainer en facilitator  mag optreden.

Na deze training…

Core Values Index

… heb je de Core Values Index test afgelegd waardoor je praktisch inzicht hebt gekregen in waar jouw energie stroomt en waar deze blokkeert in je huidige werkomgeving

Systemisch werk

… heb je door middel van opstellingen ervaren op welke manieren je nog meer kunt kijken naar wat er in jou zit.

Nieuw verhaal

… kun je met behulp van de technieken van Storytelling jouw nieuwe verhaal vertellen: weg met de “bandjes-afdraai-modus”

Morgan's Meesterschap

… ben je in staat om nieuwe deurtjes te openen  naar nieuwe energiebronnen binnen jouw vakgebied.

Morgan’s agenda

3

Nov

Pilot training

Morgan's Meesterschap

Meer info