De Inspirerende Jurist

Storytelling in de juridische praktijk

De training Storytelling – De Inspirerende Jurist focust zich op de passie van de jurist en de menselijke toepassing daarvan in de dagelijkse praktijk.

Iedere succesvolle jurist brengt zijn/haar eigen verhaal mee in de praktijk en verbindt zich aan het verhaal van de cliënt. De client komt ten slotte met een vraagstuk uit zijn persoonlijk leven. Hoe krijg je de elementen juridisch, persoonlijk, menselijk, communicatief krachtig en inspirerend samen? Dat is waar deze training zich op focust.

In deze training leg je de Core Values Index test af om in kaart te brengen waar jouw passie en energie zit en waar deze juist ‘weglekt’ in de dagelijkse praktijk. Je verbindt deze uitslag aan jouw eigen verhaal door de kennismaking met Storytelling. Je verandert je communicatiestijl op een natuurlijke wijze door het leren werken vanuit de uitslag van de CVI en jouw persoonlijke verhaal. Aan het eind van de training heb je de basis gelegd voor een nieuwe, meer inspirerende communicatie tussen niet alleen jezelf en cliënten maar ook tussen jou en collega’s, vakgenoten en (durven we dit te zeggen…) je werkgever. Bovendien mag jouw persoonlijke verhaal en de passie waarmee jij jurist bent geworden meer aanwezig zijn: in jouw eigen Menselijk Meesterschap.

Deelname 30 oktober 2020

€ 550,= 

excl. Btw

Yvette van den Berg 

Storyteller

"Ik leerde Yvette kennen toen ik haar Storytelling-programma's ging volgen. Yvette heeft mij laten zien hoe krachtig Storytelling is voor mijn werk, mijn verbinding met cliënten maar vooral ook voor mijn eigen energie. We zijn met z'n allen toe aan een beetje magie en zeker in de kenniswerelden. Yvette kan je als geen ander leren jou expertise te verbinden aan je unieke verhaal en zorgen dat het vuurtje onder jouw passie eindelijk weer echt warm wordt."

Yvette heeft Muziekwetenschap, Educatie en Communicatie (MA/MEd) gestudeerd en Bestuurs- en Organisatiewetenschap in Utrecht en studeerde met de titel Chief Storyteller af aan de Storytelling Academy. Zij helpt vanuit haar bedrijf House Of Story honderden sprekers, professionals, corporates en ondernemers per jaar. Haar Storytelling-theaterevenementen zijn een groot succes en ze wordt heel blij van alle nationale en internationale bijeenkomsten waar zij als spreker, trainer en facilitator  mag optreden.

Na deze training…

Menselijk Meesterschap

… zit je als eerste als mens aan tafel in plaats van als ‘jurist’

Inspirator

… ben je niet alleen de best informerende maar ook de meest inspirerende adviseur voor je cliënten

Core Values Index

… heb je de Core Values Index test afgelegd waardoor je praktisch inzicht hebt gekregen in waar jouw energie stroomt en waar deze blokkeert in je huidige werkomgeving

Storyteller

… heb je jouw communicatieve vaardigheden utigebreid met kennis van de basis van Storytelling

Morgan’s agenda

3

Nov

Pilot training

Morgan's Meesterschap

Meer info