Selecteer een pagina

Trainingsbureau

Voor juridische professionals

Morgan’s Meesterschap is de kunst om méér te zien in de dingen waar je eigenlijk al op was uitgekeken.

Energie

Door meer inzicht te krijgen in je eigen energie kun je poorten openen naar meer werkgeluk, fijnere relaties op de werkvloer en vooral: meer plezier in het inzetten van je eigen talenten.

Systemisch Werk

magisch opstellen

Core Values Index

Jouw onveranderlijke kern

Autonoom Zenuwstelsel

Happy your system

Storytelling

jouw (nieuwe) verhaal

“Owning our story and loving ourselves through that process is the bravest thing we’ll ever do.”

– Brené Brown

When we are no longer able to change a situation, we are challenged to change ourselves.

– Victor Frankl

Waarom Morgan’s?

Morgan’s Meesterschap is voor iedereen die voelt dat de energie en daarmee ook het plezier weglekt. Voor iedereen die uitgekeken is of dreigt te raken op zijn/haar vak.

Of dat nou het juridisch vakgebied is waar je niet meer steeds hetzelfde bandje af wilt draaien of een ander kennisvak waar je met de kennis alleen mensen niet meer geïnspireerd krijgt.

Je wilt letterlijk méér zien dan datgene waar je op uitgekeken bent. Het liefst niet in ‘dan maar ander werk’, maar binnen jouw mooie vakgebied. Ín je werk. De mensen uit je vakgebied kunnen je dat niet bieden, want dan krijg je meer van hetzelfde.

Maar jij wilt niet meer van hetzelfde: jij wilt dat er nieuwe werelden opengaan. Jij wilt dat er nieuwe verhalen boven tafel komen: waar zit je energie, waar lekt hij nu nog weg, en hoe krijg je er in jouw dagelijkse praktijk meer grip op. Zij halen samen met jou jouw eigen energie boven tafel: waar krijg je energie van, waar lekt je energie op dit moment weg en wat is voor jou de manier om grip te krijgen en houden op je energie? Wanneer je je verdiept in Morgan’s Meesterschap vind je voortaan altijd die nieuwe invalshoek waar jouw energie al naartoe stroomt. Voel je het al?

Welkom in je nieuwe verhaal.

 

Reviews

Reacties van deelnemers

Nienke

kandidaat-notaris

“Ik vond het een leerzame, persoonlijke en fijne dag en zou het elke jurist die meer aandacht wenst te schenken aan zijn of haar softskills aanraden.”

Mariska

kandidaat-notaris

“Wat ik vooral heel bijzonder vond aan vandaag was de combinatie tussen een stukje persoonlijke ontwikkeling en kijken naar wie je bent en wat je al kunt.”

Hil

notaris

“Interessant om te ervaren dat je als jurist wat meer probeert te komen bij je gevoel en wat meer vanuit je gevoel spreekt en denkt dan alleen maar vanuit je verstand.”